Mobil Şube ile bankacılık hizmetlerini avuç içine sığdırdı

Türkiye Finans, Mobil Şube uygulaması ile tüm bankacılık hizmetlerini avuç içine sığdırdı. Bankacılık işlemlerini her ortamda aksatmadan yürütmek isteyenler için avantajlı bir uygulama olan Mobil Şube ile Wap uyumlu cep telefonları veya el bilgisayarları aracılığıyla her yerden işlem yapılabiliyor. Türkiye Finans Mobil Şube ile 7 gün 24 saat hiçbir ücret ödemeden bankacılık hizmetleri güvenli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Mobil Şube aracılığı ile hesap hareketleri ve detayları, yatırım işlemleri, kredi kartı işlemleri, para transferleri, fatura işlemleri gibi tüm bankacılık hizmetleri kısa sürede kolaylıkla yapılabiliyor. Türkiye Finans Mobil Şube kullanıcıları için sunduğu pratik uygulamalarla da öne çıkıyor. Mobil Şube`den hızlı havale yapılırken, son üç ay içerisinde en çok havale yapılan alıcılar otomatik olarak en üstte yer alarak müşterilere kullanım kolaylığı sunuluyor.

Türkiye Finans Mobil Şube`de işlemlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için çeşitli güvenlik önlemleri kullanılıyor. 128 bit şifreleme, Mobil İmza ve para transferlerinde sadece tanımlı alıcılara gönderim yapılabilmesi Mobil Şube`de kullanılan güvenlik önlemleri arasında yer alıyor.

İnternet Şubesi şifre ve parolasına sahip olan tüm Türkiye Finans müşterileri tarafından kullanılabilen Türkiye Finans Mobil Şube`ye, Wap teknolojisi içeren tüm cep telefonları ve el bilgisayarlarından URL(adres) bölümüne mobil.turkiyefinans.com.tr yazarak giriş yapılabiliyor.